UdstillingerFotoMalerierArt BooksCVNye ProjekterAtelierKontakt
         
  Efterår 2012 “HARVEST TIMELESS”, Galleri Øckenlund    
         
  Løbende 2012 VENICE, artist’s book udstilling , Galleri North +Toldboden, Kerteminde + BaneGården, Aabenraa se anden medsendte tekst    
         
  Sommer 2012 HVISKEN OG RÅB, Annaborg, Hillerød    
         
  2011 SHOCKING ART, Gallery Krüger & Dossier, Salzburg    
         
  2010 LONDON ARTBOOK FAIR, Whitechapel Gallery London    
         
  September 2010 THE NOTION OF BEAUTY, Galleri Zenit, Sølvgade, København.
Begrebet skønhed udforsket gennem foto og maleri
   
         
  13. maj - 21. juni 2010

DOVERODDE BOOK ARTS FESTIVAL

Jeg skal med på udstillingen fra 14. maj til 21. juni. Det givne emne er "Site" og min bog kommer nok til at hedde "Seværdighed i Dvale". Det er en fotomontage om Æbelholt Klosterruin i vinterhalvåret, hvor der er lukket.

Fra 13.- 16. maj vil jeg med stor interesse følge diverse workshops.

http://www.bookarts-doverodde.dk/

   
         
  26. marts - 10. april 2010

KUNST I PÅSKEN

Jeg har doneret en collage til en auktion, der bliver afholdt hos Bruun Rasmussen kunstauktioner til fordel for bekæmpelse af fattigdom i UGANDA

   
         
  27. februar -12. april 2010

BEVÆGELSE I KUNSTEN BKF, Hillerød Bibliotek.

Lørdag d. 27. februar er der fernisering på en udstilling, som lyder interessant. Rytme og bevægelse i kunstværket har altid været et stort issue for mig og jeg glæder mig til at se min "Wandering Sculpture" bevæge sig i nye omgivelser.

Det er en meget flexibel skulptur, som publikum og jeg på skift styrer udtrykket af.

   
         
  5. september -18.oktober 2009

KLIMA, Gjethuset, Frederiksværk

I K.K.S.-regi afholdes en såkaldt klimaudstilling i Gjethuset. 6 medlemmer af CNG-gruppen, deriblandt jeg, slog os sammen om at skabe et fælles værk ud af individuelle arbejder. Disse skulle være underkastet et sæt dogmeregler om at visualisere klimanotater, taget over en 6 mdrs periode. Samtidig skulle vi holde et format på 120 x 120 cm. Vores væg blev meget godt taget i mod

   
         
  16. - 27. juni 2009

LONDON INTERCHANGE

Jeg curaterer en artist's book udstilling i Gallery North med international deltagelse. Den byder på spændende art-books, skabt af kunstnere fra England, Japan, Korea, Polen og Danmark.
Igen har jeg fået Mark Cockram og Midori Kunikata til at give workshops, denne gang i mere sofistikerede japanske design, samt klassisk simpel bogbinding    
   

   
         
  29. jan. - 9.marts 2009

SELVPORTRÆTUDSTILLING

BKF arrangerer Selvportræt-udstilling på Hillerød Bibliotek, hvor jeg deltager med eet billede.

   
         
 

2. dec.-08 - 4. jan.-09

SOUTHERN BREEZE

KAYE COLLEGE ART GALLERY i Israel var værter for en papir udstilling, som de kaldte Southern Breeze. Her fik jeg antaget en bog: 'Inside / Outside' + 'Space & Sound'.
Dette værk er i tre dele, som danner en enhed: to bøger i en æske. Siderne er alle halvgennemsigtige, visende kviste og bregneblade, som er inkorporeret mellem to tynde lag papir.

   
 

 

 

   
 

6. – 28. juni 2008

PAPER / MUSIC

I juni 2008 vender jeg tilbage til Galleri North med en soloudstilling. Denne gang vil jeg udstille Artist’s Books. Gennem årene er jeg blevet mere og mere optaget af det kunstbegreb, som dækkes af udtrykket Artist’s Books.

En artists book er et objekt med et kunstnerisk udtryk i dets egen ret. Det er ikke bare en bog, (måske er den ikke læsbar), men et mini-kunstværk, der både kan ha’ skulpturelle og/eller maleriske kvaliteter. En artist’s book spiller på mange udtryk: Ord, tyngde, lethed, groft, fint, duft, måske smag eller lyd. Virkemidler som farver, former, enkelhed, kompleksitet spiller en stor rolle sammen med taktile indtryk som ru overflade, glathed, ja alle former for modsætninger i overfladestruktur, der opleves som varme eller kulde.
Måske ligger kvaliteten i det konceptuelle, måske fanges man af det taktile og sensuelle udtryk, oftest står det visuelle stærkt.

Jeg har også fattet stor interesse for det gamle bogbinderhåndværk. På London Artist’s Book Fair 2002, stiftede jeg bekendtskab med den dygtige designer-bogbinder Mark Cockram. Denne har jeg besøgt 3 gange i hans Studio Five i London for at modtage intensiv undervisning i bogbinding. Resultatet af dette forløb kan man se på udstillingen i North.
Mark Cockram vil være til stede de to første udstillingsdage og gennemføre små simple workshops i indbinding af bøger.   
 
     
 

12. – 30. april 2008

FRONTIER 2. Dobbelt Artist's Books udstiling

Sammen med 10 andre billedkunstnere, alle medlemmer af Carl Nielsen Gruppen, som udspringer af KKS, udstillede vi i tre uger Artist’s books to forskellige steder. Det ene udstillingssted ligger på Østersøgade og kalder sig ’Den Nordsjællandske Ambassade’; det andet var Think Ink / ART ON PAPER i Strandgade 46A, Christianshavn. Begge steder kunne man se, hvor varieret begrebet Artist’s Books kan udtrykkes.

   
   

 

   
 

1. – 9. december 2007

6. INTERNATIONALE FIRENZE BIENNALE

Umiddelbart efter hjemkomsten fra London drager jeg af sted til Firenze, Italien med bilen fuldt pakket med en større fotoinstallation, som skal vises på Biennale Internazionale dell’Arte Contemporanea VI. Den finder sted i Fortezza da Basso, se nærmere på:
http://www.florencebiennale.org/home_eng.htm

VÆRKET: COMMUNICATION
Ligesom Michel Serres i sin bog ”Statuer” sammenligner vor tids opsendelse af rumraketten ”Challenger”, (som brændte op) med menneskeofringer til Baal i oldtidens Chartago, vil jeg undersøge forbindelsen mellem vor tids skyskrabere og tidlig middelalders tårnhøje bebyggelser i San Gimignano, Toscana.

Jeg deltog med fotoinstallationen ’Communication’, der bestod af to talende 2,10 meter høje tårne, som efterligneden de netop nævnte arkitektur.

Jeg vil lede efter en dialog hen over århundrederne, og jeg vil udforske, hvilke mekanismer, der får mennesker til at bygge så høje huse.

De er en manifestation af magt og forsøg på at beskytte og bibeholde den magt.
Er de bare status symboler (phallos symboler) eller mindsker de ens frygt. At dette er en illusion, viser 11. september klart.
Samtidig vil værket berøre vanskeligheden ved kommunikation med andre, når man sidder så højt oppe. Man kan muligvis tale på tværs til andre toppe, men folk i jordhøjde er svære at nå, da de befinder sig i et helt andet rum.

Fotoinstallationen vil bestå af 2 tårne, bygget i metal; det ene rektangulært (skyskaberen), det andet mere kvadratisk (middelaldertårn) i grundareal. Begge 210 cm høje. De to tårne vil blive beklædt på ydersiden med farvefotogrammer, udført i en teknik jeg udviklede under mit MA studie i London. Hvert tårn var i toppen udstyret med en usynlig højttaler, hvorfra der med helt tilfældige mellemrum lød: Hej, Hi, Goddag, Chiao, How are you på alle mulige sprog, så folk vendte sig, for at se hvem der talte til dem.

 

   
         
  28.april -2.juni 2007

FRONTIER; ARTIST'S BOOKS, The Study Gallery Poole, Dorset, UK

Ved et seminar under udstillingen ’re-View’ i 2006 i Poole blev det besluttet at etablere en artists book udstilling samme sted, igen med bred international deltagelse.
Arbejdstitlen var ’Frontier’: d.v.s. grænse, skillelinje, begrænsning.

   
         
 

23.-25. november 2007

LONDON ARTIST BOOK FAIR 2007

I lighed med tidligere år skal jeg deltage i London Artist Book Fair. Fra fredag formiddag til søndag aften vil jeg være at finde på første sal i The Lower Gallery i ICA i central London, tæt ved Trafalgar Square.
Her er et meget livligt marked i gang, hvor hundredevis af mennesker ser på bøger i 3 etager. Artists Books er et meget vidtspændende begreb, så man kan roligt sige, at der er noget for enhver smag.

   
         
  3. - 5. november 2006

LONDON ARTIST BOOK FAIR 2006

I starten af november deltager jeg i London Artist Book Fair. ICA (Institute of Contemporary Arts) lægger igen i år lokaliteter til denne fascinerende event.

Udtrykket 'Artist Books' er dækkende for et begreb, en 'bog', der ikke bare er et katalog og ej heller en almindelig bog, men kunstobjekt i sig selv med sit eget kunstneriske udtryk. Se eksempler på tidligere Artist Books her.

   
         
 

Juli - okober 2006

RE-VIEW
TERRITORIES INSPIRE ART

I juli 2006 åbnede temaudstillingen Landscape Configures Practice på The Study Gallery i byen Poole i det sydvestlige England. Her udstiller jeg mine to meter høje fotostaterne med naturinspirerede motiver. Udstillingen er åben indtil 21. oktober 2006.
Se galleriets hjemmeside her.

I den forbindelse tager jeg til Poole fra d. 14. - 25. oktober for at deltage i seminar og workshop arrageret af The Study Gallery of Modern Art.

   
         
  Marts 2006

RESTAURANT AMARANTO

I marts til august har jeg en soloophængning på cafe og restaurant Amaranto i den gamle stationsbygning ved Frederiksberg Station.

   
         
 

Foråret 2006

UDSTILLING RYKKER TIL STOCKHOLM

Udstillingen fra Krakow og Farum et nu på vej videre til Stockholm.

   
         
 

November 2005

LONDON ARTIST BOOK FAIR 2005

Fra d. 25. november til 27. november fremviser jeg mine nyeste artists books ved London Artists Book Fair, der afholdes i ICA, The Mall, London, UK. Det er tredje gang, at jeg deltager med mine bøger ved denne årlige event.

 

   
         
 

Oktober 2005

RESTAURANT WILLUMSEN

En del mine værker er i øjeblikket udstillet på væggene i Restaurant Willumsen i Store Regnegade 26, 1110 Købehavn K.

 

   
         
 

Okt./nov. 2005

KRAKOW OG FARUM

Jeg har sagt ja til en invitation fra den polske ambassade om sammen med 99 andre danske og 100 polske billedkunstnere at deltage i et kulturarrangement med udstillinger i Polen og Danmark.

Hver deltager skal bidrage med 10 billeder; format 20 x 20 cm, kun 2 dimensioner, men ellers er valget frit.

Fem af mine billeder vil blive vist i Farum Kulturhus 1.- 30. oktober, resten vil blive vist i Gallery Labirynt, Krakow og Museum of the City of Krakow i perioden fra 7. - 31. oktober 2005.

   
         
  Juni/juli 2005

UDSTILLING I NATIONALMUSEET

En spændende ophængning i Nationalmuseets personalekantine i Prinsens Palæ af fotopaneler fra "Skabelsen" Silkeborg Bad.

Desuden skal der hænge billeder mange andre steder i museets regi, bl.a. i Brede Værk

   
         
  Maj 2005

BOGBINDINGSKURSUS I LONDON

I anden uge af maj vil jeg være at finde i Studio Five, Barnes, London på kursus hos Mark Cochram. Jeg er så heldig at få eneundervisning en hel uge fra morgen til aften. Mark Cochram er en extrem dygtig håndværker og en fin kunstner og samtidig en inspirerende, men krævende underviser. Det er et kursus jeg ser frem til med stor forventning.

Jeg har været der før og er blevet ført ind i den basale viden om bogbinding, så som foldning af papir og forskellige slags syteknikker, samt de mere simple former for indbinding. Denne gang skal jeg arbejde i finere materialer som kalveskind og lære mere avancerede indbindingsmetoder.

   
         
  Marts 2005

UDSTILLING I NATIONALBANKEN

Hele marts måned udstiller jeg malerier, foto og artists books i Nationalbankens kunstforening.

   
         
  Februar 2005

NYT ATELIER

Mandag d. 8. februar 2005 kl. 10 åbner jeg mit nye atelier på Frederiksberg i København.

   
         
 

4. september 2004 –
2. januar 2005

SKABELSEN


En temaudstilling på Kunstcentret Silkeborg Bad bliver realiseret i perioden 4. september 2004 – 2. januar 2005.

Sammen med 13 andre billedkunstnere, musikere, en digter og en kunsthistoriker skal jeg visualisere skabelsen, det at skabe i videste forstand. Den norske maler Bente Elisabeth Endresen og jeg har fået tildelt udstillingens første rum med arbejdstitlen ”Bliv Lys”.
Vi glæder os begge til at arbejde med denne inspirerende opgave.Skabelsen. Nutidskunst til syv dage.

Udvalgte yngre danske kunstnere, der repræsenterer forskellige kunstneriske udtryk, er inviteret til at skabe et nutidigt billede på den store bibelske beretning om skabelsen af verden. Det er en større udstilling med en række værker, som er særligt skabt til udstillingen og de rumlige muligheder på stedet. Den har relation til Silkeborgs årlige Kristendoms- og kulturuge, der gennemføres i uge 44. Udstillingen er tværæstetisk og kunstnerisk eksperimenterende og lægger op til debat om beretningens aktualitet.

(Fra Silkeborg Bads folder)
Silkeborg Bads hjemmeside

   
         
  November 2004 SOLOUDSTILLING UDSTILLINGSSTEDET NORTH

North Udstillingssted
Nørregade 7, C kl
1165 København K

Tlf.: 33 91 17 03